Kjære Aftenposten

Du skylder meg ingenting. Det vil jeg at du skal vite. Jeg har aldri virkelig investert noe i deg. De få gangene jeg har spandert noe på deg, når jeg har reist med fly for eksempel, veies nok opp med tapet i annonseinntekter du har hatt fordi jeg i flere perioder har brukt AdBlock i nettleseren min.

200 kroner i måneden kan jeg gjøre mye rart for. Jeg håper derfor du ikke blir for skuffet over at jeg ikke prioriterer deg over alt dette andre jeg gjerne skulle prioritert penger til. Selv om at jeg liker deg veldig godt, er det ikke slik at du er en tvingende del av livet mitt.

Likevel synes jeg det er leit at vi skiller lag. Jeg føler at vi fungerte godt sammen, Aftenposten. Det føles som om vi har stått sammen, du og jeg. Sammen mot de veldig tabloide avisene VG og Dagbladet, som mangler finesse i mange av sakene de skriver. Sammen i troen på at en gjennomgående saklighet også har en plass i dagens mediehverdag.

Du har hver dag vært den første av nettavisene jeg har besøkt og den jeg har besøkt flere ganger i løpet av dagen. Nå står plassen din på bokmerkeraden min tom.

Jeg føler meg som en hykler, Aftenposten. Jeg vet jo at grunnen til at du holder på verdiene dine i den grad du gjør, nettopp er fordi du har lojale abonnenter til papirutgaven din.  At du velger å tilbringe tiden din sammen med folk du føler gir deg noe tilbake, fremfor meg, forstår jeg godt.

Men jeg er neppe alene i å føle dette om deg, og problemet ditt, Aftenposten, er at selv om du inspirerer dine gamle venner fra Akersgaten til å bli med på din nye prioritering, så vil fremdeles NRK.no være der. NRK er nå mitt nye førstevalg, og skal jeg være ærlig med deg, så tror jeg at du og vennene dine må lobbe veldig hardt for å få gjort noe med det før det i det hele tatt er snakk om at jeg skal betale for noe som helst.

Til slutt, Aftenposten, vil jeg at du skal vite at jeg fremdeles har høye tanker om deg. Selv om at vi ikke vil være sammen lenger ønsker jeg deg alt godt.

Klem
Morten

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *